KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Hasiči museli řidiče ze zničeného auta vyprošťovat

Jedno těžké zranění si vyžádala v pondělí ráno hrozivě vyhlížející nehoda na silnici I/50 u obce Vésky na Uherskohradišťsku. Střetl se tu VW Golf se slovenskou registrační značkou a nákladním renaultem s přívěsem.


„Řidič osobního auta narazil do boku nákladní soupravy a jeho vůz se po odražení převrátil na střechu. Muž zůstal uvnitř vraku zaklíněn s těžkým zraněním nohy,“ řekl Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

K nehodě došlo okolo třetí hodiny ranní. „Původně byla hlášena u obce Drslavice, a proto byla na místo vyslána jednotka z Uherského Brodu. Až po výjezdu jsme dostali upřesňující informaci od zdravotnické záchranné služby, že nehoda se stala blíže k Uherskému Hradišti. Dojezd vyslaných hasičů se tak prodloužil na třináct minut,“ uvedl mluvčí.

Po příjezdu se podle něj hasiči pustili do vyprošťovacích prací. „Během patnácti minut se podařilo dostat zraněného řidiče ven. Lékař a zdravotníci mu poskytli nezbytnou pomoc a po ošetření byl odvezen do nemocnice k hospitalizaci,“ dodal Mitáček.

Po dobu zásahu záchranářů byla vozovka zcela uzavřena několik hodin. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.


(Zdroj: Krimi Zprávy Uherské Hradiště)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín